} catch (e) {console.error(e)} n()});
Skip to main content

24 uur service

  • 24/7 Service
  • Gratis offerte

  • Heldere afspraken

Wij staan klaar bij calamiteiten

Na calamiteiten, zoals brand, inbraak of lekkages, wil je maar één ding: de schade zo snel mogelijk laten herstellen. Dat begrijpen wij helemaal. Daarom kunnen onze opdrachtgevers altijd rekenen op onze 24-uursservice.
U kunt bij noodsituaties 24 uur per dag, 7 dagen per week terecht op ons servicenummer. Voor u het weet is onze vakkundige medewerker bij u op locatie. Flexibel, servicegericht en in staat om direct noodvoorzieningen te treffen.
Wij lossen eenvoudige schade (zoals het vernieuwen van hang- en sluitwerk of het vervangen van een raam) in een oogwenk op. Maar ook voor meer complexe situaties, zoals het stutten van dragende muren, waterdicht maken van gevels of het sluiten van daken kunt u een beroep op ons doen. Wij zorgen ervoor dat er weer snel een veilige, comfortabele woon- en werksituatie ontstaat!
Ook voor de 24-uursservice van Breumelhof geldt: wij leveren vakwerk, zorgen voor een goede communicatie tijdens de herstelwerkzaamheden en maken met u duidelijke werk- en vervolgafspraken. Want na een calamiteit zit niemand te wachten op nóg meer vervelende verrassingen!