Skip to main content

Certificering

  • Kwaliteit

Vele klanten voor u hebben het al ontdekt: kiest u voor een dienst of product van Breumelhof, dan kiest u voor kwaliteit. Om onze opdrachtgevers extra zekerheid te geven, dragen wij met trots diverse certificeringen. Stuk voor stuk bewijs van onze efficiënte, effectieve bedrijfsvoering èn van onze visie dat er altijd ruimte moet zijn voor verbeteringen!

welke certificaten prijken aan onze muur?

VCA Brumelhof Bouw Den Haag

VCA**

Wij zijn aangesloten bij VCA Nederland, hét instituut voor opleidingen op het gebied van Veiligheid, Gezondheid en Milieu voor aannemers. Onze medewerkers worden hier regelmatig geschoold, en weten dus hoe ze gezond, goed en veilig kunnen werken.

VCA Brumelhof Bouw Den Haag

bouwend nederland

Breumelhof Bouw is ook een van de leden van Bouwend Nederland, de Nederlandse brancheorganisatie voor bedrijven in de bouw- en infrastructuursector. Deze connectie biedt niet alleen een belangrijke basis voor onze onderneming, het betekent ook dat de arbeidsvoorwaarden en arbeidsomstandigheden van onze medewerkers goed geregeld zijn!

VCA Brumelhof Bouw Den Haag

beroepsonderwijs bedrijfsleven (sbb)

En omdat wij ervan overtuigd zijn dat de jeugd de toekomst heeft, is Breumelhof tevens een door het Kenniscentrum Beroepsonderwijs erkend leerbedrijf. Een leermeester van Breumelhof neemt een jonge leerling onder zijn hoede, en brengt hem of haar tijdens een stage of leerperiode de kneepjes van het vak bij. En het mooie is: het mes snijdt aan twee kanten. Wij delen onze jarenlange ervaring met een jonge student, terwijl SBB ons up to date houdt met nieuwe ontwikkelingen!