Skip to main content
 • Breumelhof

  Breumelhof
  kwaliteit in
  bouwprojecten

  Wij verkopen geen gebakken lucht, maar kwaliteit.
  Dat was in 1880 de basis waarmee de heer Breumelhof ons bouwbedrijf heeft opgericht. En wij hebben dit uitgangspunt nooit veranderd.

  We leveren ambachtelijk maatwerk, waar u als opdrachtgever blij van wordt.
  Tegen een goed tarief.

Diensten

Allround bouwbedrijf

Breumelhof is een allround bouwbedrijf. Dat betekent dat u bij ons terecht kunt voor ontwerp en uitvoering in:

Bouwprojecten

Diverse vastgoedbedrijven, projectontwikkelaars en particulieren hebben het al ontdekt: wij hebben ruime ervaring met het herbestemmen van oude gebouwen en (vervangende) nieuwbouw. Samen met onze opdrachtgever komen wij tot maatwerk, dat opvalt en toch naadloos past bij de omgeving en al aanwezige bebouwing. Wij leveren gegarandeerd het project waar mensen graag willen wonen, werken of winkelen.

Renovaties

Geef een bestaand pand een totaal nieuwe woon-, werk- of winkelbeleving door een relatief kleine aanpassing! Ontdek wat bijvoorbeeld een goed uitgevoerde uitbouw, dakkapel, gevelreiniging of nieuw sanitair voor u kan doen. Breumelhof verzorgt uw renovaties van a tot z, inclusief elektra, gas, water en CV-installaties. Wij werken uitsluitend met moderne, kwalitatief hoogwaardige materialen én de beste vakmensen. Zo maken wij uw pand weer klaar voor de toekomst.

onderhoud

Voorkom dat u of uw huurders onverwacht voor vervelende verrassingen komen te staan. Laat Breumelhof regelmatig preventief onderhoud plegen aan uw pand en installaties, zodat u zeker weet dat alles in optimale staat verkeert. Zeker van uw veiligheid en goed voor uw gezondheid. En voor kleine reparaties en het verhelpen van storingen kunt u terugvallen op onze 24 uurs dienst.

winkelinrichting en interieurbouw

Diverse bekende winkelketens hebben de afgelopen jaren vertrouwd op het scherpe oog van Breumelhof als het ging om winkelinrichting en interieurbouw. Door nét andere kleuren in te zetten of gebruik te maken van bijzondere materialen krijgt een pand een totaal andere uitstraling. Zonder op ons borst te kloppen durven wij te beweren dat wij hierin echte expertise in huis hebben. Dankzij onze werkplaats kunnen wij in eigen beheer letterlijk maatwerk leveren, zodat u precies krijgt wat bij u past.

klant is koning

Of het nu een groot nieuwbouwproject is, een kleine renovatie of het opleveren van een speciale ontvangstbalie: ieder project krijgt onze volledige aandacht en vakmanschap. Uw tevredenheid is onze maatstaf. Wij rekenen niet voor niets diverse grootwinkelbedrijven, woningbouwverenigingen, architectenbureaus en overheidsinstellingen al jaren tot onze vaste klanten.

merkbare kwaliteit

U vindt ons kantoor aan de Wegastraat, met het zicht op de skyline van Den Haag. Zodra u ons pand binnenloopt, ziet u onze machinale timmerwerkplaats. U merkt direct waar wij dagelijks mee bezig zijn: de geur van hout komt je tegemoet, er hangen bouwtekeningen en er heerst bedrijvigheid. Breumelhof ten voeten uit.

ook buiten de randstad

Wij zijn begonnen in Den Haag, maar inmiddels vindt u de groen/gele bussen van Breumelhof door het hele land. Daarbij houden we het graag praktisch en betaalbaar: wordt de afstand tot de Randstad te groot, dan werken wij samen met lokale dienstverleners. Zij leveren ons de juiste mankracht en materialen. Maar áltijd met het kwaliteitspredikaat van Breumelhof, dat spreekt vanzelf!

bel mij terug verzoek

Wilt u meer weten of een offerte aanvragen?
Vul dan een terugbelverzoek in.